Passie in juli

Posted on Posted in Blog With No Name, write

Laat vrijheid klinken! Maar vergeet je naasten in het proces niet. Deze maand komt met een nieuwe maan in een gezellige, sentimentele Kreeft, en dat is niet bepaald een recept voor onafhankelijkheid.

Zoek een gezonde balans tussen ‘ik’ en ‘wij’ , dit is één van de uitdagingen van de maand. De drang om te fuseren zal zeker sterk zijn – maar ook sexy, omdat de passie van planeet Mars sluipt door de zwoele Schorpioen in juli. En is er ook Venus nog om voor te smelten. Houd een strikt privacy-beleid aan! Geniet eerst samen van het zwoele geheim voordat je de liefdesaffaires op Instagram officieel maakt.

Hou het op de laag vuurtje, maar dit zal moeilijk worden na de 12e, in principe met alles. Het Leeuw feest begint die dag, als kosmische coquette Venus komt gevolgd door expressieve Mercury op de 13e. Social media feeds die in de eerste helft van juli ongezien bleven kunnen plotseling worden opgeblazen.

De temperatuur neemt toe op de 22e, en zal aanzetten tot nog meer losbandige flamboyance. De hele wereld is een podium tijdens het leeuwen seizoen – een tijd die ieder van ons herinnert aan onze natuurlijke gaven en schreeuwt het van de daken.

Keep it pro op de 19e, hoor! De enige volle maan dit jaar in Steenbok brengt ons ambitieniveau tot een hoogtepunt. Het (glazen) plafond neemt ons niet in het bezit onder deze manestralen. Maar je zal proberen om te winnen, winnen, winnen ongeacht wat en wie ervoor naar beneden moet komen. Laat deze ondernemende volle maan inspireren om je eigen weg te gaan. Met de zon in Kreeft – het teken geassocieerd met vrouwen – tot en met 22 juli is in feite een vervolg op Women’s History Month. Vind je innerlijke feministe en vlieg!

ILLUSTRATED BY JOHN LISLE PHOTO BY CHRISTINE HAHN

ILLUSTRATED BY JOHN LISLE.

PHOTOGRAPHED BY CHRISTINE HAHN.

vrij vertaald naar Refinery29.com

 

LEES MEER OP : BLOG WITH NO NAME – JUST ANOTHER BLOG –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *