Behind the Stories

Stories With No Name is een gezamenlijk initiatief voortgevloeid uit een Marktplaatsverkoop. Op een gure vrijdagmiddag in de Jan van Galenstraat ontmoetten we elkaar voor de koop en verkoop van een Zadig & Voltaire tas. Het was alsof we elkaar al jaren kenden, als twee schoolmeisjes stonden we te springen van enthousiasme. Een vriendschap was geboren. Twee vrouwen, beiden 40+, totaal verschillende achtergrond, een uit Rotterdam de ander uit Amsterdam, maar beiden een nieuwe weg ingeslagen en samen op schrijverspad.

Met de Tinder Survival Gids waren we bij een grote uitgeverij ver gekomen, maar toen die zich op het laatste moment terugtrok, besloten we het in eigen beheer uit te geven. Maaike is momenteel bezig met een nieuw boek; LEEF. Een zwart-wit gids die mee kleur aan je leven geeft, boordevol opruimtips, zoals de 99-items methode, gezond eten, mindfulness, yoga & meditatie, alles voor het ZEN-zijn.

Ondertussen is ons team versterkt met Lisselotte die achter de schermen de zaken organiseert en met Herman die het technische gedeelte regelt. Een klein zolderkamerbedrijfje met grote ambities.

We zijn dan ook altijd op zoek naar JOU! Blog jij? Of heb je een webshop met unieke items voor onze Shop Called BoP, we horen en delen graag jouw verhaal.

Interesse om ons team te versterken? Mail ons! We zijn 24/7 per mail bereikbaar.

Tot gauw!