FaQ en leveringsvoorwaarden

Over ons
Stories With No Name is een bloggerscollectief die hun schrijfsels in eigen beheer uitgeven en deze verkopen in onze shop. In onze shop vind je ook producten van bevriende webshops die het leuk vinden om hun producten bij ons te tonen.

Wil je ook jouw producten ook in onze shop verkopen? Of wil jij ook een blog schrijven voor ons? Mail ons hello@StoriesWithNoName.nl en wij schrijven jou dan spoedig terug.

Bestelling annuleren
Als je bestelling is gedaan en alle producten zijn op voorraad dan is het niet meer mogelijk deze te wijzigen of te annuleren. Wij gaan namelijk direct voor je aan de slag. Wens je je bestelling toch niet te ontvangen, dan kun je deze weigeren aan de deur. Is een product niet voorradig dan is er wel de mogelijkheid deze te vervangen voor een alternatief. Is dat niet mogelijk dan annuleren wij de bestelling of het product in je bestelling. Heb je betaald, dan storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening.

Bestelling retourneren
Conform artikel 6 van de Algemene Voorwaarden, heb je een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt het (onbeschadigde) artikel aan ons retourneren, de verzendkosten hiervoor zijn voor jouw rekening. Wij maken het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, z.s.m. aan je overmaken. Dit geldt niet voor de e-boeken, deze kunnen niet geretourneerd worden.

Bestelling eerder ontvangen
Onze levertijd is twee tot vijf werkdagen, maar wil je je product eerder hebben, geef dit dan op bij opmerkingen. Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail naar hello@StoriesWithNoName.nl

Een klacht
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt. We doen er alles aan om iedereen blij te maken, via e-mail kan je je klacht aan ons door geven. Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan stellen wij je hiervan op de hoogte.

Verzending
Alle producten, behalve de grote meubelen zijn inclusief verzending in Nederland. Woon je in het buitenland, mail ons en dan zorgen we ervoor dat je ook in het buitenland de bestelling toegestuurd krijgt met de juiste verzendkosten.

Producten
Voor de producten die wij verkopen namens SiSi en Nj Amsterdam, gelden de algemene- en leveringsvoorwaarden van SiSi en Nj Amsterdam, deze zijn terug te vinden op hun website. Algemene wettelijke regels, zoals aangegeven in het Nederlandse Burgerwetboek, zijn van toepassing op de producten eigendom van Stories With No Name, deze zijn opvraagbaar via hello@StoriesWithNoName.nl.

Privacy
Stories With No Name verleent geen informatie van haar klanten aan derden. Meer informatie hierover is op te vragen per mail.

Disclaimer
Alle intellectuele eigendomsrechten op het materiaal dat op de website voorkomt berusten bij Stories With No Name of aan haar gelieerde ondernemingen.
Het gebruik, openbaarmaking en/of verveelvoudiging van dat materiaal zonder toestemming van ons is verboden.
Stories With No Name heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van het geplaatste materiaal te achterhalen.
Aan de inhoud van de website kan geen rechten worden ontleend, op welke wijze dan ook. Stories With No Name garandeert geen ongestoorde en ononderbroken werking van de website of de door haar geleverde of gebruikte diensten. Stories With No Name is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade in verband met het gebruik van de website of links van websites van derden. Op het gebruik van de website en alle daarop gestelde voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

KvK-nummer 34211794

Stories With No Name is een bloggerscollectief en staat ingeschreven onder de naam van Bpunt in de Kamer van KoopHandel te Amsterdam.  

Vestigingsadres is geen bezoekadres